perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kahvilla Lappeenrannassa

Ehdottomasti yksi kahviloiden helmistä on Lappeenrannassa sijaitseva Kahvila Majurska. Ajelin saksalaisen ystäväni kanssa Lappeenrantaan päiväksi ja löysimme kyseisen kahvilan ihan sattumalta katsastaessamme Lappeenrannan linnoitusta. Kahvilassa voi istahtaa hetkeksi historiaan, nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja runsaista kakuista. 


Majurskassa venäjänkielisestä puheensorinasta ja kahvilan runsaasta sisustuksesta minulle tuli hetkittäin tunne, että olisin juonut  kahvikuppostani venäläisessä olohuoneessa. Kahvila Majurska oli päiväretkemme ehdoton kohokohta ja voisinpa kuvitella ajelevani uudestaan Lappeenrantaan pelkästään Majurskaan kahville :) Kahvila sijaitsee Lappeenrannan linnoituksessa ortodoksisen kirkon kupeessa.


4 kommenttia:

 1. Oi, vaikuttaa upealta paikalta! Aloin jo haaveilla kunnon roadtripistä itäisempään Suomeen. Mieheni on kotoisin Länsi-Suomesta, eikä ole tutustunut itään oikeastaan ollenkaan. Toivottavasti ehtisimme tehdä kunnon roadtripin ensi vuonna - tänä kesänä kesälomamme ovat valitettavasti aivan eri aikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itä-Suomen kesäinen maaseutu ja järvet ovat minultakin vielä kokematta, joten risteily Saimaalla ja risteily Lappeenrannasta Viipuriin Saimaan kanavaa pitkin olisi haaveissa toteuttaa lähivuosina!

   Poista
 2. Hienot kuvat. Kiitos kivasta blogipostauksesta.

  VastaaPoista