tiistai 21. elokuuta 2012

Pasta Arrabbiata

Arrabbiata on melko simppeli tomaattikastike pastalle, mutta se on hieman tulinen ja ihanan valkosipulinen!


_________________________________________________________________________________

Pasta Arrabbiata

noin 4:lle

3 - 4 valkosipulinkynttä
1 mieto punainen chili
250 g kirsikkatomaatteja
1 prk tomaattimurskaa
oliiviöljyä
ripaus ruokokidesokeri
suolaa
mustapippuria myllystä
pieni loraus valkoviinietikkaa
pieni nippu persiljaa silputtuna
tuoretta parmesanjuustoa


Laita kirsikkatomaatit uunivuokaan. Lisää pieneksi pilkottu valkosipuli ja chili. Lorauta päälle oliiviöljyä. Paista tomaatteja uunissa 225 asteessa kunnes niiden kuori alkaa halkeilemaan. Kaada tomaatit paistinpannulle, lisää tomaattimurska, pippuri, sokeri ja suola. Lisää myös loraus valkoviinietikkaa. Anna hautua hetki. Lisää lopuksi silputtu persilja. 


Tarjoa pastan kanssa ja raasta päälle parmesanjuustoa.
_________________________________________________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti