tiistai 23. elokuuta 2011

Kahvilla Helsingin SeurasaaressaVietin kiinalaisten ystävieni kanssa viime viikolla päivän Seurasaaressa. Tutustuimme saaren ulkomuseoon ja löysimme aivan ihanan kesäkahvilan, johon pääsee myös ilman museon pääsymaksua. Kahvila oli rakennuttu vanhaan latoon ja emännillä oli hauskat vanhanaikaiset vaatteet yllään kuten muillakin museon työntekijöillä. Valikoima oli hieman suppea, mutta tarjolla oli ennenkaikkea perinteisiä suomalaisia herkkuja kuten korvapuusteja, hillomunkkeja, karjalanpiirakoita ja leipäjuustoa & lakkahilloa. Kahvilan rauhallinen, tunnelmallinen miljöö ja ilmainen santsikuppi toivat vanhat hyvät ajat mieleen. On ehdottomasti yksi parhaista kahviloista, jossa olen kahvikupposen juonut. Kannattaa poiketa!
Seurasaaren ulkomuseo osoittautui todella mielenkiintoiseksi ja hauskaksi. En ole koskaan aikaisemmin museossa käynytkään, vaikka saaressa olen monta kertaa kävelyllä ollutkin. Museo koostuu vanhoista suomalaisista perinteisistä asuin- ja varastorakennuksista. Melkein kaikkiin rakennuksiin pääsee kurkistamaan sisälle ja samalla voi muistella esimerkiksi omaa mummolaa ja ullakon aarteita. 

Seurasaaren kirkko
Pohjalainen pihapiiriSeurasaaren oravat


Valitettavasti syksy on tuloillaan, mutta toivottavasti lämpöisiä päiviä riittää ja voimme vielä nauttia tunnelmallisista kesäkahviloista!

1 kommentti:

  1. Sehr schöne Fotos. :)

    Man hat da Gefühl, als ob die Zeit gefroren wäre!
    Der Museum Gelände ist sehr gut aufgestellt und die Ausstellung ist toll.

    Gruß!

    VastaaPoista