maanantai 12. syyskuuta 2011

Chicken Quesadillas

Huomasin juuri, että ehkä laitan vähän liian usein kanasta ruokaa. Tänään nimittäin kauppakassistani löytyi taas kananlihaa. No, nämä quesadillat kuitenkin maistuivat mainioilta.




__________________________________________________________________________________


Chicken Quesadillas


kahdelle


2 kanafileetä
suolaa 
mustapippuria
4 tortillalettua
1 punasipuli
1/2 tuoretta punaista chiliä
2 - 3 dl juustoraastetta
8 kirsikkatomaattia tai 2 rkl tomaattisalsaa
tuoretta korianteria
2 rkl ranskankermaa


Pilko punasipuli suikaleiksi. Pilko myös chili ja kanafileet sopiviksi paloiksi. Mausta kanat suolalla ja pippurilla. Paista kanat, sipulit ja chilit pannulla. Ota ne pois pannulta ja pyyhi pannu kuivaksi. Laita pannulle yksi tortillalettu. Lisää raastettua juustoa, paistetut kanat, sipulit ja chilit, ja pilkotut kirsikkatomaatit tai tomaattisalsaa. Lisää myös tuoretta koriateria. Mausta pippurilla. 




Levitä reilusti ranskankermaa toiselle tortillaletulle, mausta kevyesti pippurilla, ja nosta se täytteiden päälle ranskankermapuoli alaspäin. Laita pannu levylle ja paista kuivalla pannulla molemmin puolin kunnes juusto on sulanut ja pinta on kullan ruskea. Leikkaa  quesadilla 4 osaan ja tarjoile guacamolen kanssa.



Resepti Blogchef.net

Guacamole

2 - 3 kypsää avocadoa
1 limen mehu
1/2 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1/3 punasipulia pieneksi pilkottuna
2 kirsikkatomaattia pilkottuna
1 tl tuoretta korianteria pilkottuna
1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna


Purista limen mehu kulhoon ja lisää pilkotut avocadot. Muussaa avocadot. Limen mehu antaa guacamoleen sekä makua että estää avocadoa tummumasta.




Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa noin 1 h ennen tarjoilua.


__________________________________________________________________________________


Quesadillat kannattaa täyttää ihan reilusti, koska muuten niistä tulee melko kuivia. Sulanut juusto pitää täytteet hyvin kasassa. 

1 kommentti:

  1. Quesadillat kanalla on kyllä ykis lempiherkuistani. Täytynee tehdä taas joku päivä. :)

    VastaaPoista